IGOR NEDELJA 25.10.2017 BESPLATNI ODGOVORI

U periodu od 11.09.2017 - 24.09.2017 prstiglo je 198 pitanja. Odgovoreno je na 10 pitanja. Sledeći besplatni odgovori biće objavljeni 04.02.2018 god.

Pitanje možete da postavite na stranici "Postavi pitanje".

ŠIFRA: Rajko PONEDELJAK 25.10.2017 OBLAST: Posao, finansije, karijera...

Do poboljšanja finansijske situacije neće doći. Ovime što ste u nameri da uradite, nećete uspeti ništa da postignete, jer ovime uspeh može da se postigne samo u slučaju ako radite nešto privatno. To podrazumeva produju nečega (trgovina) ali morate da znate da u ovakvim situacijama postoji rok trajanja. Ja ovo ne radim pa zbog toga neću ući u dublji razgovor. Vi imate ograničeno primanje, fiksnu platu, i sigurno je da ovo nemože i neće delovati. Sve što može da se desi je da bacite uzalud određenu svotu novca. Hvala na ukazanom poverenju, Igor.
ŠIFRA: W PONEDELJAK 25.10.2017 OBLAST: Posao, finansije, karijera...

Nema ovo nikakave veze sa magijom.Vi ste psihički a pomalo i fizički iscrpljeni pa se zbog toga osećate, bezvoljnim, umornim... ponekada strah od toga što osećate... Sve ovo se neće samo od sebe da se reši pa Vam zato predlažem tri rešenja. Prva je da Vam doktor da neku anti stres terapiju i kraće bolovanje kako bi ste se od svega odmorili. Drugi predlog je samo odmor na duže vreme kako bi ste izbacili te misli iz glave. I treća, poslednja, varijanta je da zakažete termin za čišćenje od negativne energije kod mene, ali unapred Vam kažem da samo tri tretmana neće rešiti mnogo. Hvala na ukazanom poverenju, Igor.

ŠIFRA: tresnja UTORAK 26.10.2017 OBLAST: Brak, ljubav...

Teško je sve reći u samo nekoliko rečenica ali probaću. Vaš brak nije u krizi a još manje postoji šansa da propadne. Problem koji imate nastaje zbog nagomilavane negativne energije koja izaziva nervozu, netrpeljivost i najviše strah. Ovo nije crna magija, vrlo lako i brzo može da se reši ali sve ovo ne možete sami. Skidanjem crne magije ovde se ništa neće prometi, jer crne magije nema, ali i kada ne bi ste se očistili od negativne enrgije, brak isto opstaje samo što će te pored postojećih problema imati više problema tipa: glavobolja, nervoza, nesanica... Hvala na ukazanom poverenju, Igor.

ŠIFRA: 666999 UTORAK 26.10.2017 OBLAST: Brak, ljubav...

Mislim da dobro ne razumete situaciju. Vi znate šta mu se desilo. Iz straha da ne ostane sam, sa ciljem da dokaže da može dalje bez nje... ušao je u vezu sa Vama. Tokom zajedničkog života sa Vama, On nije uspeo da račisti sa proslošću i sada kada emocija ima sve manje između Vas, u njemu se budi sve više emocije iz prošlosti i tako se potpuno nesvesno okreće ka prošlosti (njoj). To radi tako što posećuje više dete a u istini želi da bude više sa njom jer misli da će druženjem ona promeniti svoje mišljenje. Vaša veza neće opstati ali i On neće uspeti da se vrati njoj. Znam koliko ste uložili u ovu vezu, znam koliko i šta očekujete od ove veze... ali sve ovo nije bilo moguće od prvog dana, i sve ovo ne vidim kao iznađenje, već kao nešto što se moglo očekivati. Hvala na ukazanom poverenju, Igor.

ŠIFRA: Daki UTORAK 26.10.2017 OBLAST: Brak, ljubav...

Na Vama je da odlučite da li će te verovati sebi i onome što Vi vidite sopstvenim očima ili pričama drugih koje Vi nevidite i nemožete da ih proverite. Za mene nije loša osoba i sve što ste naveli ja nemogu da potvrdim ali skrećem vam pažnju da ne dozvolite više da ljudi manipulišu sa vama. Hvala na ukazanom poverenju, Igor.

ŠIFRA: crna magija SREDA 27.10.2017 OBLAST: Zdravlje...

Ne bih voleo da me pogrešno razumete ali bol u zglobovima za Vaše godine je nešto najmanje što može da Vam se desi. Postoje vitamini, kreme... koje mogu da Vam pomognu ali kažem da je sve ovo sasvim normalno. To što Vam je neko rekao da ste opsednuti demonima i zbog toga nemožete da spavate pa Vas je uputio kod mene, to je njegov problem. Niste Vi prvi kome uzimaju dobre pare za razne analize, napumpaju raznim informacija da čovek prosto umre od straha i tako uplašene upute kod mene. Kada čovek ima ovako jake bolove, logično je da bude nervozan, nemože da spava, da bude umoran, slabije kreće... Ja sam dovoljno sposoban da svojom analizom otkrijem istinu i rešim problem, tako da mi tuđa pomoć nije potrebna. Hvala na ukazanom poverenju, Igor.

ŠIFRA: Udarac ČETVRTAK 28.10.2017 OBLAST: Crna magija, urok, prokletstvo, sudbina...

Moj odgovor je da je samo Vaša greška. Istina je da ste u jednom momentu bili napadnuti jakom negativnom energijom. Talas negativne energije napravio je veliku pometnju u Vašem životu a Vi zbunjeni, uplašeni... potrčali kod vračarice. Ta osoba Vas je pitala kako vam se zove majka, Vi ste odgovorili i kada je gledala u karte rekla je da ste pod uticajem magije, da početno slovo imena te osobe počinje na slovo ":::::" a kasnije izgovgorila i celo ime osobe. Vi ste došli do zaključka da je to Vaša majka jer drugu osobu sa takvim imenom niste poznavali, dok je vračarica tvrdila da nije sigurna da je vaša majka ali jeste osoba sa tim imenom. Ona je navodno skinula magiju, Vi ste se iz straha od magije i Vaše majke odselili ali problem su finansije pa ste zbog toga napeti, i mislite da Vam majka opet nešto radi. Vaša majka Vama nikada ništa nije uradila putem magije, i savetujem Vam da to razumete. Predlažem da se ponovo vratite nazad, pružite roditeljim ruku pomirenja jer je to najbolje rešenje. Magije nema! Istina je da ste pod uticajem negativne energije ali to nije magija. Vi odlučujete, a ja vam se zahvaljujem na ukazanom poverenju, Igor.

ŠIFRA: Buket ruža ČETVRTAK 28.10.2017 OBLAST: Crna magija, urok, prokletstvo, sudbina...

Stvarno je malo magije urađeno kada osoba nekoga nemože očima da vidi, a kasnije zbog magije u tu istu osobu zaljubi, uđe u brak sa tom osobom i na kraju rodi dete. Ovde više nema magije pa zbog toga su nastali problemi. Da ima magije, Oni bi i dalje bili ono što su do sada bili. Teško je reći da ovaj brak ima budućnost ali zdrav razum može da pobedi i oni da ostanu zajedno. Ja za ovaj problem nemam savet, nemam rešenje, tako da sve ostaje u vašim rukama. Hvala na ukazanom poverenju, Igor.

ŠIFRA: Zorana ČETVRTAK 28.10.2017 OBLAST: Crna magija, urok, prokletstvo, sudbina...

Meni ostaje samo da objasnim ceo događaj. Oni su između sebe imali jako puno problema, to je poznato i Vama. Vi ste ubedili sina da mu Ona baca crnu magiju ali problem je što je i Ona o tome saznala od Vašeg sina. Prilikom jedne od Vaših poseta, Ona je namerno podmetula taj predmet misleći da će, dok ste Vi prisutni, Vaš sin da pronađe taj predmet i optuži Vas. To se nije desilo tako, On je taj predmet pronaša nekoliko dana kasnije. Kada je video taj predmet, taj ga je prizor prosto šokirao i desilo se to što se desilo. I da ne idem dalje, ovde nema magije i Oni će ponovo biti zajedno. Nisam siguran da će to biti srećan brak, ali moći će da funkcionišu jako dugo, pa Vam savetujem da im malo olakšate. Hvala na ukazanom poverenju, Igor.

ŠIFRA: KRAĐA PETAK 29.10.2017 OBLAST: Razno, ostalo...

Gospođo! Više puta sam ignorisao Vaše pitanje sa željom da će te prestati da mi postavljate pitanje, to se nije desilo pa Vam zato odgovaram. Ja znam da ste Vi u velikom problemu. Krade Vam se iz kuće vrlo skupoceni predmeti za koje ste Vi od usta odvajali da bi ste sve to kupili, ali ovde postoji problem i to vrlo veliki problem. Vi želite da saznate ko je lopov i nikako da to bude Vaš sin, ali istina je da je ON taj ko krade. Nema potrebe da se tešite sa time što Vam je neko rekao da nije Vaš sin, jer to ništa neće rešiti već preuzmite nešto konkretno i rešite problem jednom zauvek. Hvala na ukazanom poverenju, Igor.