Admin 01.09.2017 Termini mogu da se zakažu za:

Analizu na negativnu energiju. Za rad potrebno je da osoba kojoj se radi analiza bude uživo prisutna na kameri putem SKYPE. Za zakazivanje termina potrebno je: Ime, prezime, dan, mesec, godina rođenja, kratak opis problema i sve to poslati porukom na SKYPE adresi: vidovnjakigor (Biel,SCHWEIZ,Švajcarska) najmanje 48 sati pre željenog termina. Odgovor o potvrđenom terminu dobijate porukom na SKYPE. Ova analiza je potpuno besplatna i traje max. 15 minuta.

Čišćenje od negativne energije. Za rad potrebno je da osoba kojoj se radi čišćenje od negativne energije bude uživo prisutna na kameri putem SKYPE. Za zakazivanje termina potrebno je: Ime, prezime, dan, mesec, godina rođenja, kratak opis problema i sve to poslati porukom na SKYPE adresi: vidovnjakigor (Biel,SCHWEIZ,Švajcarska) najmanje 48 sati pre željenog termina. Odgovor o potvrđenom terminu dobijate porukom na SKYPE. Besaplatni tretman čišćenja od negativne energije traje max. 15 minuta i ograničeni su na tri besplatna tretmana. Svaki dalji pruženi tretman naplaćuje se 10 € po tretmanu.

Analizu na urok. Analiza se radi samo kod dece do 14 godina starosti i potrebno je prisustvo jednog roditelja. Za rad potrebno je da osoba kojoj se radi skidanje uroka bude uživo prisutna na kameri putem SKYPE. Za zakazivanje termina potrebno je: Ime, prezime, dan, mesec, godina rođenja, kratak opis problema i sve to poslati porukom na SKYPE adresi: vidovnjakigor (Biel,SCHWEIZ,Švajcarska) najmanje 48 sati pre željenog termina. Odgovor o potvrđenom terminu dobijate porukom na SKYPE. Ova analiza je potpuno besplatna i traje max. 15 minuta.

Skidanje uroka kod dece do 14 godina starosti. Za rad potrebno je da osoba kojoj se radi analiza bude uživo prisutna na kameri putem SKYPE. Za zakazivanje termina potrebno je: Ime, prezime, dan, mesec, godina rođenja, kratak opis problema i sve to poslati porukom na SKYPE adresi: vidovnjakigor (Biel,SCHWEIZ,Švajcarska) najmanje 48 sati pre željenog termina. Odgovor o potvrđenom terminu dobijate porukom na SKYPE. Ova usluga je potpuno besplatna i potrebno je prisustvo jednog roditelja. Tretman traje max. 15 minuta.

Kratka analiza na crnu magiju. Za rad potrebno je da osoba kojoj se radi analiza bude uživo prisutna na kameri putem SKYPE. Za zakazivanje termina potrebno je: Ime, prezime, dan, mesec, godina rođenja, kratak opis problema i sve to poslati porukom na SKYPE adresi: vidovnjakigor (Biel,SCHWEIZ,Švajcarska) najmanje 48 sati pre željenog termina. Odgovor o potvrđenom terminu dobijate porukom na SKYPE. Ova analiza je potpuno besplatna i traje max. 15 minuta

Opširna analiza na crnu magiju spada u punu analizu. U ovoj analizi obrađuju se svi detalji posebno. Traženje postaojanja magije? O kakvoj se magiji radi? Ko vam je izradio ili nabacio magiju? Opis ili ime osobe koja vam je izradila ili nabacila magiju. Koji je cilj magije? Gde i kada je magija nabačena? Koliko je magija stara? Da li se može poništiti? Da li se može blokirati...? Za rad potrebno je: Ime, Prezime, dan, mesec, godina rođenja i beleg (konac od gornjeg dela odela) dužine 4-5 cm. Sve ovo treba da se pošalje putem na adresi predviđenoj za primanje i slanje pošte. Za adresu pitati na email: helpline@hotmail.ch. Ova usluga naplaćuje se po osobi. Cena pune analize je 50€.

Skidanje crne magije. Zakazivanje termina za skidanje crne magije može da se izvrši posle kraće besplatne analize, posle pune analize ili na Vaš zahtev. Za rad potrebno je: Ime, Prezime, dan, mesec, godina rođenja i fotografija celog stasa. Za skidanje crne magije nije potrebno lično prisustvo putem kamere, ili prisustvo na bilo koji drugi način jer se sve radi putem fotografije. Tretman traje od 45-60 minuta a broj se određuje u zavisnosti od jačine magije. Cena skidanja crne magije je 40€ po tretmanu.

Opširna analiza na prokletstvo. Opširna analiza na prokletstvo spada u punu analizu i nije moguće raditi kratku analizu. U ovoj analizi obrađuju se svi detalji posebno. Radi se na traženje postojanja prokletstva. Odakle prokletstvo potiče? Koliko je prokletstvo staro? Ko je krivac za prokletstvo? Na koji je način prokletstvo nastalo? Na koji način, (kako) da se prokletstva oslobodite? Za rad potrebno je: Ime, Prezime, dan, mesec, godina rođenja, beleg od prostorije u kojoj živite, radite, žemljište koje obrađujete ili vozilo koje vozite... Sve ovo treba da se pošalje putem na adresi predviđenoj za primanje i slanje pošte. Za adresu pitati na email: helpline@hotmail.ch. Cena pune analize na prokletstvo je 50€.

Proricanje budućnosti na polju posla, karijere, finasija, poslovnog uspeha, ljubavi, veze, braka, zdravlja, ili pitanje po vašem izboru. Ova vrsta usluge radi se na poseban način i plaća se po obrađenom polju pa je zato potrebno da se predhodno, zbog dodatnih informacija, javite na SKYPE adresi: vidovnjakigor (Biel,SCHWEIZ,Švajcarska). Cena proricanje budućnosti jednog od navedenih polja traje od 30-40 minuta i košta 50€ po obrađenom polju. Odgovor dobijate elekteronskom poštom (e-mail) ili možete tokom rada da lično prisustvujete na SKYPE uživo.

Vaša Iskustva

E-mail: helpline@hotmail.ch

Poštovani posetioci! Zbog velike kritike da se ne zakazuju termini za aktivnosti koje izvodi vidovnjak Igor, molim Vas da putem e-maila ostavite Vaš utisak o zakazivanju termina. Za upis dovoljno je Vaše ime i utisak. Hvala.

Ime: Svetlana (Ceca)

Utisak: Žao mi je vremena i truda koje sam uložila očajnički tražeći odgovor na besplatno pitanje koje nisam dobila. Nadam se da ovoga puta nisam uzalud uložila trud i vreme za komentar koji vam šaljem. Ako jesam, sigurno nisam jedina. Hvala na objavljenom komentaru i VELIKO HVALA što mi niste odgovorili na besplatno pitanje.

Ime: Marko

Utisak: O radu Vidovnjaka Igora imam samo reči pohvale jer mi je čovek istinski jako puno pomogao. Uspeo je da reši neke probleme za koje sam mislio da su nerešivi ali kada su u pitanju termini tu moram da ga razočaram jer moje iskustvo kaže da mi je samo u jednom mesecu iznenada i bez velikog obrazloženja sedam puta odkazivao termin.

Ime: Ivona

Utisak: Moje iskustvo govori da nije lako i jednostavno doći do termina, i to ne zavisi od težine problema. Zbog svog velikog problema, bila sam jako uporna i mislim da je upornost pobedila. Na ovo mogu da dodam da je lepo dobiti termin ali je mnogo lepše posle odrađenih termina. Meni je lično g.Igor mnogo pomogo, i zbog toga želim mu svu sreću ovog sveta.

Ime: Zlatko

Utisak: Nekada je bio aktivan broj telefona. Zvao sam više puta na na taj broj, slao poruke na Viber, Vacapu, e-mailom, skajpu, popunjavao više puta formular za pitanja i termine... ma neznam ni sam šta sve nisam radio da bih dobio odgovor na pitanje ili zakazao bar jedan termin i nikada odgovor. To je moj utisak a vi ako hoćete objavite utisak, ako ne, hvala vam i zato. Ja sam se već naviko. Veliki pozdrav.

Ime: Mali Milutin

Utisak: S'obzirom da je moj problem bio iz njegove oblasti termin sam dobio za dva sata. Problema tokom rada nismo imali do momenta kada sam jednom mojom nepažnjom zakasnio na termin. Ako mogu još ovo da kažem da bi i drugi znali. Ako jednom ne dođete na zakazani termin teško dobijate ponovo termin pa zato pazite da vam se to ne desi. Pozdrav.

Ime: Jelica

Utisak: Ja sam 27 puta popunjavala formular za zakazivanje termina na starom sajtu i nikada nisam dobila besplatan termin. Moj utisak je da se termini ne zakazuju, samo što VAMA nije bilo dovoljno što ne zakazujete termine, već ste otvorili knjigu utisaka da bi vas ****** hvalili. Malo se više potrudite pa vam ova knjiga neće biti potrebna. Hvala na pažnji!

Ime: Slavica

Utisak: Vi ovde govorite da ne dobijate ili teško dobijate termin a ja nisam htela termin. Samo sam g.Igoru napisala kakav problem imam i tražila njegov savet. Njegov odgovor je bio da mu se što brže javim jer cela situacija je katastrofalna. Tako sam i uradila. Hvala mu na tome ali kažem da je vrlo lako doći do termina ukoliko postoji osnova za to.

Ime: Brankica

Utisak: Posle operacije kuka zbog bolova više puta sam tražila Igorovu pomoć i nikada nije hteo da mi zakaže termin. Jednom se samo javio i rekao da problem koji ja imam nije za njega, da treba da pijem tablete ili primam inekcije protiv bolova. Ja sam sve to koristila, i ne bih tražila njegovu pomoć da mi nije bila potrebna, al hajd neka bude kako on kaže.

Ime: Baka Nada

Utisak: Pratim Igorov rad jako dugo. O Igoru čula sam da ima dosta klijenata, da se teško dolazi do termina... Kada me je muka naterala javila sam mu se putem skajpa. Termin sam dobila u razumnom roku. Čak sam umesto tri besplatna tretmana dobila pet besplatnih tretmana. Neznam kakva iskustva sa Igorom imaju drugi, ja sam zadovoljna.