Admin 19.03.2017 Ljubavni problemi

Ljubavni problemi kod mene rešavaju se na nekoliko načina. U daljem izlaganju na ovoj stranici ja ću se potruditi da vam do detalja objasnim kako to funkcioniše. Ukoliko niste najbolje razumeli, slobodno pošaljite poruku.

♦ Prva aktivnost koju ja radim je besplatno traženje negativne energije ili ljubavne magije kao krivca za problem koji postoji. Ova aktivnost je besplatna i radi se putem skajpa (skype) ili vajbera (viber).

∗ Za rad potrebno je vaše prisustvo na kameri, ime, prezime, dan, mesec, godina rođenja, kratak opis problema (simptomi) i sve to zajedno sa zahtevom za termin poslati porukom putem skajpa (skype) ili vajber (viber). Potvrdu o zakazanom terminu dobijate putem skajpa (skype) ili vajber (viber). Adresa skajpa (skype) je: vidovnjakigor (Biel,SCHWEIZ,Švajcarska), Viber: +41 79 511 96 37. Odgovor na analizu dobija se odmah.

♦ Druga aktivnost koju ja radim je puna analiza, traženje da li ima ljubavi ili ne. Da li ima prevare, preljube? Da li na vašu vezu-brak utiče familija, društvo, okruženje, negativna energija... Kako da se ponašate kada se nađete u nekoj od loših situacija u braku, vezi. Preti li vam neka opasnost. Ukoliko postoji ljubavna magija (ime ili opis osobe) koja je nabacila ljubavnu magiju. Ukratko: za razliku od besplatne analize ovde se radi kompletna (široka) analiza. Cena ove analize je 50 € po osobi.

♦ Treća aktivnost je rešavanje konkretnih problema, ali nažalost ja ovde nemogu da vam dam konkretan odgovor jer odgovor zavisi od situacije u kojoj se osoba nalazi, ali mogu da odgovorim primerima. U slučaju da bračni par ili osobe u vezi iz nekog razloga nemaju kvalitenu (dobru) komunikaciju tražimo uzrok i rešenje tome. Ukoliko se radi o negativnoj energiji, pristupa se čišćenju od negativne energije. Ukoliko se radi o ljubavnoj magiji, pristupa se skidanju ljubavne magije, ukoliko je potrebna zaštita od ljubavne magije radi se zaštita od ljubavne magije. Ukratko: u zavisnosti od same situacije radi se sve što je potrebno da bi se problem rešio.

∗ Kod treće aktivnosti izvode se nikoliko aktivnosti razdvojeno pa je zbog toga nemoguće reći preciznu cenu, ali pokušaću da dam neku orijentalnu cenu. Cena za skidanje ljubavne magije po tretmanu je 40 €. Cena kompletne analize na polju ljubavi je 50 € po osobi. Cena za čišćenje od negativne energije je 10 € po tretmanu...

Važno obaveštenje: Ja sam na stranici napravio raspored rada onako kako mislim da je potrebno ali vi ste taj koji odlučujete o rasporedu korišćenja moje pomoći. Niste obavezni da se pridržavate redosleda.

Više o ljubavnoj magiji možete da pročitate klikom (ovde).

Diskrecija je zagarantovana !

Hvala na ukazanom poverenju, IGOR.