Admin 14.03.2017 Kletva

Kletva može da se odbaci na više načina ali pre odbacivanja kletve potrebno je da se uradi analiza i tačno utvrdi da li postoji kletva. Ukoliko postoji kletva, pristupa se analizi i utvrđivanju na koji je način nastala kletva, a nakon toga, na koga sve kletva deluje.

♦ Analizu na kletvu radim na dva načina.

∗ Prvi način je besplatna analiza i odgovor se objavljuje na sajtu četvrkom u rubrici "pročitaj odgovor".

∗ Drugi način je puna analiza koja se naplaćuje. Za punu analizu potrebno je ime, prezime, dan, mesec, godina rođenja, beleg (konac) dužine 4-5 cm, kratak opis problema ili pitanje. Ukoliko se radi o objektu potreban je beleg i od objekta. Odgovor se dobija na željenu adresu.

♦ Po dobijanju rezultata pristupa se odbacivanju kletve. Kletva se odbacuje na više načina. Prvi način je putem egipatske molitve bogovima poznatim još u vreme faraona. Drugi način je putem vaše verske pripadnosti (religije), i treći način je 40-o dnevena molitv koju radite sami kući, i godinu dana mirovanja.

∗ Odbacivanje kletve na egipatski način je najbolji način jer su egipćani najpoznatiji po kletvi. Skidanje kletve na egipatski način nije nikakva magija, već radi se o moćnoj molitvi bogovima koji su poznati još iz doba faraona. Ovu vrstu odbacivanja radim lično bez vašeg prisustva i spada u plaćene aktivnosti.

∗ Odbacivanje kletve putem verske organizacije (religije) morate da pitate vašeg verskog ili duhovnog vođu, jer ja nad time nemam nikavu nadležnost.

∗ Za četrdesetodnevno odbacivanje kletve potrebno je četrdesetodnevna molitva i godinu dana mirovanja. Posle toga ste slobodni ukoliko niste lični krivac. Ukoliko ste sami počinili greh, sve što možete da uradite je da zaustavite širenje kletve na vašu porodicu i rodbinu.

Pored ovoga, moj rad na ovoj stranici i temi "kletva" svodi se i na besplatnoj molitvi za zaštitu od kletve. Molitva se radi svake nedelje (nedeljom) od 16:00 - 17:00 sati po srednjoevropsko vreme. Za dalja pitanja kontaktirate me putem e-maila: helpline@hotmail.ch.

Ukoliko ne želite molitvu kao zaštitu, radim i druge zaštite od kletve. Znači, ako vas neko kune, radim zaštitu da vam kletva nemože ništa. Tehnika izrade je egipatski način i datira iz doba faraona, u ovome takođe nema magije. Zaštite mogu da se kupe po povoljnoj ceni a svakome kome ja skidam kletvu, poklanjam besplatno zaštitu.

Diskrecija je zagarantovana !

Hvala na ukazanom poverenju, IGOR.