Admin 14.03.2017 Finansije

Rešavanje finasijskih problema kod mene radi se na nekoliko načina. Da bi vam bilo jasnije je ću kroz dalje izlaganje objasniti kako se to kod mene radi. Prvo što treba da se uradi je analiza.

♦ Prva analiza radi se iz tri dela i potpuno je besplatna.

∗ Prvi deo je utvrđivanje postojanja negativne energije ili magije za novac i radi se putem skajpa (skype). Za rad potrebno je ime, prezime, dan, mesec, godina rođenja i pitanje (opis problema) i sve to pošaljete porukom na skajpu (skype). Potvrdu o zakazanom terminu dobijate porukom putem skajpa (skype). Odgovor dobijate odmah na skajpu (skype). Tretman traje max. 15 minuta.

∗ Drugi deo svodi se na besplatnu konsultaciju od max 30 minuta. Za rad potrebno je ime, prezime, dan, mesec, godina rođenja i pitanje (opis problema) i sve to pošaljete porukom na skajpu (skype). Potvrdu o zakazanom terminu dobijate porukom putem skajpa (skype).

∗ Treći deo je utvrđivanje postojanja negativne energije ili magije za novac putem belega. Ovo se radi samo ako imate firmu ili osoba kojoj se radi analiza nemože da bude lično prisutna na skajpu (skype). Za rad potreban je beleg, ime, prezime, dan, mesec, godina rođenja i pitanje (opis problema), za firmu samo ime firme i beleg, šifra po kojoj će da prepoznate odgovor na sajtu, i sve to pošaljete poštom putem pisma. Odgovor se dobija isključivfo na sajtu ponedeljkom u rubrici "pročitaj odgovor". Ova analiza je takođe besplatna.

♦ Druga analiza za finansijske probleme radi se iz dva dela i naplaćuje se.

∗ Prvi deo je opširna analiza. Traženje svih mogućih uzroka finasijskom problemu. Zbog čega nastaje, ko je krivac, da li se može i kako rešiti... Ukratko: radi se opširna (kompletna) analiza. Cena ove analze je 50 €.

∗ Drugi deo je rešavanje konkretnog problema. Ukoliko ima magije za novac, radi na skidanju magije za novac i ukoliko je potrebna zaštita radi se i zaštita. Ukoliko se radi nedostatku potrebne energije, radi se na dopuni energije za veći uspeh. Ukoliko se radi o negativnoj energiji radi se na čišćenju od negativne energije... Ukratko: radi se sve što je potrebno.

Orijentalna cena za drugi deo je: za skidanje magije 40 € po tretmanu. Cena za kompletnu analizu na polju finansija je 50 € po osobi. Cena za čišćenje od negativne energije je 10 € po tretmanu...

Simptomi kod ljudi koji su pod magijom za novac su različiti, ali jedan od osnovnih simptoma je prekomerno (nekontrolisano) trošenje novca. Tačnije, u vama se budi jaka želja da novcem koji imate kao ušteđevinu, primljenu platu-penziju... ili na drugi način pošteno zarađen novac, obavezno kupite nešto što vam manje-više nije potrebno, a često bude jako skupo. I da bi ste me bolje razumeli. Ne radi se o uobičajnoj kupovini, već radi se o gašenju jake žeđi za kupovinom nečega (bezpotrebno trošenje novca), i čim to uradite vi osećate olakšanje a kasnije možda i kajanje. Drugi simptom može da bude čest nedostatak novca ili nemogućnost zarađivanja novca... ma da ima jako puno simptoma.

I za kraj, ako verujete u magiju za privlačenje novca, nikada kada je mesec mlad nemojte da uzajmljujete ili pozamljujete novac od nesigurnih ljudi, jer niste ni svesni koliko taj kratki period može da utiče na vaše finansijsko stanje u negativnom pravcu. Ukoliko je osoba čista i mislite da je novac čist nečete imati nikakvih problema zbog pozajmljivanja, ali ako niste sigurni, još jednom kažem dobro razmislite!

Diskrecija je zagarantovana !

Hvala na ukazanom poverenju, IGOR.