Admin 09.02.2017 Magija

Skidanje magije je vrlo specifičan proces i istinski je potreban pravi poznavalac skidanja magije, jer ako se desi da osoba koja skida magiju nezna, sve ste uzalud uradili.

Magija je rad zlim duhovima, vrlo je opasna a na magiju niko nije imun. Da bi se skinula magija potrebno je prvo da se uradi analiza, jer može da se desi da čovek ima iste simptome kao da je pod uticajem crne magije a u istini nije.

Analiza na magiju kod mene radi se iz tri dela.

♦ Prvi deo analize radi se kada se vrši čišćenje od negativne energije putem skajpa (skype) ili Vajbera (Vibder) i ova analiza je potpuno besplatna. Za ovu analizu potrebno je da se predhodno prijavite klikom O V D E. Analiza traje 15 minuta.

♦ Drugi deo analize na magiju izvodi se putem belega (konac) i ova analiza je potpuno besplatna. Ukoliko osoba kojoj je potrebna analiza na magiju, iz nekog razloga, nije u mogućnosti da prisustvuje na skajpu (skype) ili vajberu (viber) analiza može da se uradi i putem belega (konac) od gornjeg dela odela (majica, košulja, džemper...) dužine 4-5 cm. Ovaj se beleg (konac) šalje poštom, a odgovor se dobija putem sajta u rubrici "pročitaj odgovor" Za rad pored belega (konac) potrebno je i ime, prezime, dan, mesec, godina rođenja, kratak ops ili simptomi i šifra po koj ćete moći da prepoznate odgovor na sajtu.

♦ Treća analiza je puna analiza i ona se naplaćuje po osobi. Kod ove analize traže se svi mogući detalji, a najviše, o kakvoj se magiji radi, ko vam je i zašto uradio magiju, kako da se poništi. Cena pune analize na magiju po osobi je 50 €.

∗ Nakon analize na magiju i dobijenog rezultata analizom na magiju, pristupa se poništenju (skidanju) postojeće magije. Cena skidanje magije je 40 € po tretmanu.

∗ Pored ovoga radim i Ikonu iz Hristovog raspeća u istočnom i zapadnom stilu za zaštitu od magije. Više o ovoj Ikoni možete da pročitate klikom (ovde).

Broj potrebnih tretmana za skidanje magije utvrđuje se nakon pune analize. Ponekada je to moguće utvrditi i u skraćenoj analizi koja se radi putem čišćenja od negativne energije.

Broj tretmana za skidanje magije mogu da budu od 1-9 tretmana. Dužina tretmana za skidanje magije traje od 45-60 minuta i naplačuje se po tretmanu i osobi ukoliko se radi o različitoj magiji. Ukoliko se radi o istoj magiji, cena je ista kao za jednu osobu.

Da bih bio malo jasniji kada kažem da tretmani mogu trajati od 1-9 obrazložiću ovako. Postoje magije preko kojih ste samo prošli (nagaz) i za ovu vrste magije dovoljan je 1-2 tremana skidanja magije. Postoje magije koje su malo teže i one su poslate da vas plaše (naprata) i one se skidaju sa 1-2-3 tretmana za skidanje magije, ali postoje magije kojima ste zavezani u čvorove (vezivanje) i ovo spada u vrlo tešku magiju.

Vezivanje radi se noću uz prizivanje đavola (đavolsko ili veštičije kolo), i zbog same jačine magije za ovu magiju mora za svaku čvor da se uradi po jedan tretman za skidanje magije, i ako je ovakva magija još zakopana, ovakva magija ume da stvara dodatnih komplikacija. Najmanje što mora da se dodatno radi je obavezna zaštita.

Skidanje magije kod mene se ne radi na isti način kao i njena izrada. Svako skidanje magije kod mene skida se vizijskom molitvom bez magijskog rituala.

Važno obaveštenje: Ja sam na stranici napravio raspored rada onako kako mislim da je potrebno ali vi ste taj koji odlučujete o rasporedu korišćenja moje pomoći. Niste obavezni da se pridržavate redosleda.

Više informacija o magiji možete da pročitate klikom (ovde).

Diskrecija je zagarantovana !

Hvala na ukazanom poverenju, IGOR.