Admin 09.02.2017 Analiza

Na ovoj stranici možete da pročitate informacije o besplatnoj skraćenoj analizi na negativnu energiju, crnu, ljubavnu, finasijsku ili neku drugu magiju. Analizu na urok... O ovome više možete da pročitate u tekstu mog izlaganja, odmah ispod slike.

Besplatna skraćena analiza radi se isključivo putem skajpa (skype) ili vajber (viber)

Analiza ne može da vam otkrije sve detalje kao što to može opširna (puna) analiza, ali vam sigurno može odgvoriti da li ste pod uticajem negativne energije, uroka, crne, ljubavne, finansijske ili neke druge magije, ili ste svojom greškom zalutali. Ova analiza radi se potpuno besplatno. Za rad (zbog više informacija) potrebno je da posetite stranicu za termine klikom O V D E i izaberete ono što vam je potrebno. Na istoj stranici možete i da zakažete besplatan termin. U zavisnosti od analize, rezultati obično se dobijaju odmah po završetku analize.

Puna (plaćena) analiza

Proricanje budućnosti na polju posla, karijere, finasija, poslovnog uspeha, ljubavi, veze, braka, zdravlja, ili pitanje po vašem izboru. Ova vrsta usluge radi se na poseban način i plaća se po obrađenom polju pa je zato potrebno da se predhodno, zbog dodatnih informacija, javite na SKYPE adresi: vidovnjakigor (Biel,SCHWEIZ,Švajcarska). Cena proricanje budućnosti jednog od navedenih polja traje od 30-40 minuta i košta 50€ po obrađenom polju. Odgovor dobijate elekteronskom poštom (e-mail) ili možete tokom rada da lično prisustvujete na SKYPE uživo.

Diskrecija je zagarnivana

Hvala na ukazanom poverenju