Admin 09.02.2017 Negativna energija

Negativna energija je energija ljudske prirode, i može da nastane iz više razloga, najčešće zbog stresnog vremena u kome živimo i radimo. Nastaje prirodnim putem i može da nam stvara probleme, ometa i zaustavi u svim segmentima našeg života. Čišćenje od negativne energije je tretman koji pomaže kod svih problema koji su nastali zbog uticaja negativne energije.

Poznati simptome zbog uticaja negativne energije su: Glavobolja; Nesanica; Nervoza; Strah; Panika; Halucinacije; Depresija; Netrpeljivost; Bezvoljnost; Malaksalost; Umor; Vrtoglavica; Loša koncentracija... Problemi sa finasijama, na poslu, u braku, vezi, ljubavi... i ako imate jedan ili više od ovde navedenih simptoma, slobodno se prijavite za analizu ili tretmane besplatnog čišćenja od negativne energije.

Za analizu i čišćenje od negativne energije potrebno je da osoba kojoj se radi analiza ili čišćenje od negativne energije bude uživo prisutna na kameri putem SKYPE. Za zakazivanje termina potrebno je: Ime, prezime, dan, mesec, godina rođenja, kratak opis problema i sve to poslati porukom na SKYPE adresi: vidovnjakigor (Biel,SCHWEIZ,Švajcarska) najmanje 48 sati pre željenog termina. Odgovor o potvrđenom terminu dobijate porukom na SKYPE. Besaplatni tretman čišćenja od negativne energije traje max. 15 minuta i ograničeni su na tri besplatna tretmana. Svaki dalji pruženi tretman naplaćuje se 10 € po tretmanu.

VAŽNO: Moli se svi koji su u nameri da koriste ovu vrstu pomoć da prvo obezbede dobru konekciju (mrežu) kako bi mogli nesmetano da radimo. Svi koji dobijaju termin, mole se da budu tačni u minut na terminu (bez 3 minuta pre ili 3 minuta posle zakazanog termina), i svi koji već imaju termin a iz nekog razloga nisu prisutni na terminu, termin im se računa kao da su prisustvovali terminu. Ovo važi i za plaćene termine. Za odkaziavnje termina, potrebno je da se javite 48 sati pre isteka termina.

Diskrecija je zagarantovana !

Hvala na ukazanom poverenju, IGOR.