Admin 09.02.2017 Bioenergija

Čakre su upijači i odašiljači naše energije kroz telo, i kada jedna čakra iz nekog razloga ne funkcioniše kako treba, automatski imamo problem. Uzroka zbog neispravnog rada čakri ima puno, ali da bi se jedna ili više čakri pročistila, ponovo pokrenula, potrebno je dodavanja, dopuna, bio-energije od osobe koja poseduje bio-energiju.

Svaki čovek u sebi ima sedam čakri. Prva je smeštena u glavi, ostale šest u kičmenom stubu i sve su povezane. Čakre obezbeđuju pravilno kretanje energije kroz naše telo. Teško je precizno objasniti kako dolazi do neispravnog rada jedne ili više čakri, ali za sada sve što se zna je da na to može da utiče samo štetno zračenje.

Štetno zračenje može nastati iz više razloga, ali dokazano je da se najviše dešava zbog planetarnog uticaja, kao što je pun mesec. Drugi problem koji može da šteti pravilnom radu naših čakri je prostorija u kojoj najviše provodimo vreme zbog podzemnog zračenja...

Nesmemo da zaboravimo da je naša energija vrlo nežna pa je zbog toga osetljiva i na druge promene kao što su stres, loša ishrana, nagla promena vremena... i ukoliko smo duži period izloženi ovim lošim uticajem, ondah dolazi do promene našeg energetskog polja.

Bio-energija spada u prirodno lečenja bolesti, dodavanjem bio-energije ili buđenjem čakri, i nije poznato da tokom rada ima neželjenih dejstva, a radi se na dva načina. Prvo je kontaktno, a drugo je putem slike na daljini. U oba slučaja efekti (rezultati) su isti.

Tretmani koji se primenjuju putem bio-energije najbolje efekte postižu kod problema kao što su: loša cirkulacija, teška pokretljivost, izvlačenje ili smanjenje bola i otoka u nekom delu tela, opuštanje, lakše disanje, glavobolja, nesanica...

Kakvi sve problemi mogu da nastanu zbog neispravnog rada jedne ili više čakri, u ovom momentu je teško reći, ali ja ću ukratko da objasnim čemu čakre služe pa će vama lakše biti da donesete odluku da li vaš problem nastaje zbog neispravnog rada čakri, ili je nešto drugo u pitanju.

∗ Krunska čakra: Ima veze sa mudrošću. Ukoliko je ova čakra otvorena ondah ste vrlo svesni sveta i sebe. Ako je ova čakra zatvorena niste previše svesni duhovnosti i vrlo rigidni u svom mišljenju. Zdravstveni problemi: glavobolja, vrtoglavica, loša koncentracija.

∗ Čakra trećeg oka: Dobra intuicija. Ako ova čakra neradi, nemožete baš dobro da samostalno razmišljate, lako ste zbunjivi, oslanjata se previše verovanju drugima, ili živite u svetu mašte. Zdravstveni problemi: halucinacije.

∗ Grlena čakra: Ima veze sa izražavanjem. Ako ova čakra radi, ondah nemate problema sa izražavanjem, ali ako je zatvorena ondah ste sramežljiv... u nekim slučajevima se dešava da osoba zbog ove čakre previše priča, nesluša druge, voli dominaciju... Zdravstveni problemi: agresivnost, depresija.

∗ Srčana čakra: Kada ova čakra radi srce vam je puno ljubavi prema svemu. Kada ova čakra neradi ondah ste hladni prema svemu, zatvoreni u sebe... Zdravstveni problemi: aritmija, stezanje u predelu srca ili grudi.

∗ Čakra pupka: Imate dobru samokontrolu i dovoljno samopuzdanja. Kada ova čakra neradi često ste neodlučni a ponekada se javlja iznenadna agresivnost. Zdravstveni problemi: bol u stomaku, loš rad creva.

∗ Sakralna čakra: Ima veze sa seksualnošću. Kada je otvorena, vi ste strastven-a i živahan-a u krevetu. Kada ova čakra neradi vi ste vrlo hladan-a, osećate nemoć. Zdravstveni problemi: (muškarci) impotencija.

∗ Korenska čakra: Kada radi vi ste vrlo stabilna i sigurna osoba. Kada ova čakra ne radi vi ste strašljiv i ponekada nervozan. Neko je materijalista ili pohlepan. Zdravstveni problemi: strah.

♦ Za ponovno pokretanje ili čišćenja čakri, kod mene se radi na daljini putem slike. Za rad potreban je kratak opis problema i slika celog stasa, i sve to poslati putem skajpa (skype) ili vajberom (viber). Potvrda o zakazanom terminu dobijate porukom. Prva tri tretmana su besplatna.

♦ Pored čišćenja ili pokretanja rada čakri, kod mene se besplatno vrši provera ispravnosti rada čakri. Za rad potreban je kratak opis problema, slika celog stasa, šifra po kojoj će da prepoznate odgovor na sajtu, i sve to poslati putem skajpa (skype) ili vajberom (viber). Odgovor se objavljuje pod vašom šifrom petkom u rubrici "pročitaj odgovor".

Diskrecija je zagarantovana !

Hvala na ukazanom poverenju, IGOR.